Amparanoia 2018-05-28T13:37:40+00:00

AMPARANOIA

Pensar en Amparanoia és pensar en explosió musical. Revolucionària, estendard internacional de la fusió, premiada per la BBC, també a Cuba-Disc, una dona amb els peus ben enganxats a terra. Sempre compromesa, s’ha caracteritzat per la seva valentia i alegria a l’hora de barrejar diferents tipus de sons i fer de les seves lletres una alegre protesta. La cantant i compositora amb major versatilitat que ha donat aquest país.
«Amparanoia és el projecte musical d’Amparo Sánchez, una de les veus més típiques d’Espanya. La paranoia d’Amparo és la música. La crítica neix de la seva orella atenta i el seu cor sempre a l’escolta, i per mitjà de la música, expressa la seva realitat i decideix lluitar per un món més just. «
«La raó de ser d’Amparanoia és la música, i utilitza qualsevol forma d’expressió musical per transmetre els seus sentiments i sensacions. «La culpa del meu canvi la va tenir Madrid», assegurava la cantant i compositora per justificar la seva devoció cap al bolero, el son, la rumba i la ranxera: «Amparanoia és genuïnament madrilenya. La meva evolució es deu a tot el que m’ha arribat, he vist, escoltat i he après des que visc aquí «. «Vaig venir només amb la intenció d’aprendre i tocar. Vaig aconseguir fer-ho durant més d’un any pels bars de Malasaña i Lavapies, però mai vaig portar les meves cançons per les companyies discogràfiques. El boca a boca va fer que una independent em busqués i jo, això sí, vaig acceptar encantada «.
Considerada la veu més negra del pop espanyol, assegura no haver renunciat al blues: «En tot cas, al seu circuit i repertori, doncs ara dono pas a Amparanoia les 24 hores del dia buscant en les arrels llatines, mexicanes, àrabs, flamenques o rumberes el colorit de les meves cançons».
Monamour
Right Menu Icon