Boikot 2018-05-28T13:41:01+00:00

BOIKOT

Boikot és una banda de punk espanyola originària de Madrid caracteritzada pel compromís social i el missatge polític explícit en les seves cançons.
El grup va començar a funcionar el 1987, tocant punk rock urbà. Després de canvis en la formació el grup va gravar dos discs amb el segell Barrabás. El conjunt va adquirir reconeixement actuant a Madrid, fins que l’any 1995 trenca amb el segell Barrabás i va decidir llançar-se a l’autogestió creant el seu propi segell discogràfic independent Produccions BKT. Fins a 1996 va editardos discs de vinil més, “Cría Cuervos” i “Tu condena”, i va tocar en diversos festivals de rock com Festimad.
Després, els seus components posen en marxa el projecte de llançar una trilogia discogràfica anomenada “La Ruta del Ché” entre 1997 i 1999 on inclouen diferents versions com la de «Hasta siempre» de Carlos Pobla i gravades mentre estan en gira per alguns països com Cuba, Mèxic , o l’Argentina. En aquesta etapa de La Ruta del Ché prenen influències de la música hispanoamericana incloent en els seus enregistraments instruments i ritmes hispans.
 
Monamour
Right Menu Icon