Loading...
FAQS 2018-06-11T08:42:50+00:00

FAQS

INFORMACIÓ ENTRADES 2018

Totes les entrades seran validades de forma digital a les taquilles del Festival per ordre d’arribada, és a dir, una entrada duplicada serà responsabilitat del portador de l’entrada. Mon Amour Summer Festival no es responsabilitza de les entrades adquirides fora dels canals oficials de venda.

Sí, hi ha l’opció de comprar entrada per divendres sol o bé dissabte sol, a part de l’abonament dels dos dies.

Només hauràs d’entrar a la pàgina oficial del Festival: monamour.cat/entrades i triar quina opció és la que més t’encaixa. Si no, pots anar directament a la taquilla els dies del festival, encara que és important recordar que hi ha aforament limitat.

L’horari de taquilles durant el Festival serà dels dies 22  de les 11h a les 12h i el 23 de juny, de les 12h a les 02h.
Fora d’aquest horari no es podrà acreditar a cap assistent al recinte del Festival.

Només hauràs de presentar la teva entrada impresa o al mòbil juntament amb el teu DNI a les taquilles del Festival. Totes les entrades seran validades electrònicament i una vegada validada, et posarem la polsera del festival.

L’organització només es fa responsable de les entrades que compris als canals oficials de Mon Amour Summer Festival. L’organització adverteix que la compra d’abonaments fora dels canals oficials suposa un risc per a l’assistent, podent estar adquirint entrades duplicades o falses i per tant es negaria l’accés al festival. L’organització realitzarà validació electrònica del 100% de les entrades, negant l’accés a tota aquella entrada que ja hagi estat prèviament validada o adquirida fora dels canals oficials del Festival (Mon Amour Summer Festival o Codetickets.com).

No, en el moment de l’accés et posaran una polsera que s’haurà de portar durant tot el festival i serà l’element identificatiu per poder entrar i sortir del recinte.

El recinte del Festival obrirà les seves portes el divendres 22 de juny a les 12.00h.
Està totalment prohibit accedir al recinte abans de l’hora indicada i podria ser motiu d’expulsió permanent a la zona de concerts durant el festival.
Està totalment prohibit acampar al recinte i voltants per motius legals, es tracta de propietats privades les quals tenen total llibertat per trucar a l’òrgan corresponent per actuar en cas de ser necessari.

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través de: info@monamour.cat amb el nom complert, número de telèfon  i DNI.

MENORS D’EDAT

Si ets menor d’edat (menor de 18 anys) podràs accedir al Mon Amour Summer Festival amb certes obligacions que en cas de nos ser respectades, serà denegada l’entrada al recinte del Festival. Els menors de 12 anys o menys entraran de forma gratuïta al recinte acompanyats del pare/mare/tutor legal a més d’entregar el document d’autorització signat. Els menors d’entre 13 i 15 anys, havent pagat l’entrada, podran accedir al recinte amb el document d’autorització signat, a més d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal. Els menors d’entre 16 i 17 anys, havent pagat la seva entrada, podran accedir al recinte sempre que hi portin signat el document d’autorització i una fotocòpia del DNI de la Mare / Pare o Tutor legal.

DESCARREGA’T AQUÍ L’AUTORITZACIÓ DE MENORS

 

Sí, a la zona d’acampada, hi haurà una zona habilitada per les dutxes i lavabos.

Sí, a la carpa del PUNT D’INFORMACIÓ, hi haurà un espai habilitat per donar aquest servei.

No, el recinte no disposa d’aquest servei.

Si, tindrem un espai preparats per atendre amb personal qualificat.

Si, tindrem una carpa preparada per descansar amb taules i cadires.

Pensant sempre en el benestar dels animals, creiem més adient no permetre l’entrada al recinte, a banda de gossos pigall i d’ajuda mèdica.

MENJAR I BEGUDES

Al recinte del Festival està permès l’entrada de tot tipus de menjar, exceptuant en envasos de cristall, per normativa, perillositat i perill d’incendi. Al recinte hi trobareu diferents parades on comprar tot tipus de menjars elaborats i venda de beguda.

Al recinte del Festival està permès l’entrada de begudes no alcohòliques en envasos de plàstic com aigua, sucs, refrescos… però està totalment prohibit l’entrada de begudes alcohòliques en qualsevol tipus d’envàs.

Sí, trobaràs el servei al mateix lloc on compraràs els tiquets de beguda i/o menjar.

OBJECTES PERILLOSOS

Està totalment prohibit entrar al recinte amb objectes punxants, de cristall, inflamable o qualsevol tipus d’artefacte pirotècnic. A l’entrada es realitzarà un control per la seguretat de tots, per favor, col·labora amb nosaltres en la mesura del possible. Tampoc està permès l’entrada de fogonets portàtils per cuinar de cap mena de tipus, sigui elèctric o de gas, ni qualsevol tipus de llum accionada per productes inflamables (ex. LumoGas).

 

ZONA D’ACAMPADA

El control de les acampades es realitzarà mitjançant l’equip de seguretat i controladors que vetllaran pel bon funcionament d’aquest espai. En qualsevol cas, l’assistent que es trobi en un espai que no el correspongui serà motiu d’expulsió del festival.

 

PÀRQUING COTXES

El pàrquing de cotxes està situat a 2′ caminant del recinte del Festival, es pot accedir fins a la porta del Mon Amour Summer Festival caminant o utilitzant el transport gratuït que hi haurà els dos dies de festival, de les 18h a les 06h.

 

CONSELLS

Us donem uns petits consells perquè pugueu gaudir al 100% del Mon Amour Summer Festival, heu de tenir en compte que estem al pla. Estarem en ple estiu i pel dia gaudirem d’un SOL impressionant, però no us descuideu una jaqueta per si fa falta per quan arribi la nit.

• No oblidis la protecció solar per durant el dia.
• Si et quedes a dormir, no t’oblidis del material d’acampada (aïllant, sac de dormir, tenda…).
• Revisa la teva maleta abans d’arribar al control d’accés. Recorda que no serà permès d’entrar amb envasos de vidre i AMPOLLES D’ALCOHOL, fogonets de càmping o artefactes pirotècnics.
• No t’oblidis la LLANTERNA, si et quedes a dormir.
• Dins del recinte sempre s’haurà de dur, visible, la polsera identificativa.
• Recorda que per acampar necessites l’abonament.

Monamour
Right Menu Icon