Macaco 2018-05-24T10:36:18+00:00

MACACO

Dani Macaco és un dels artistes més importants de l’escena musical espanyola i un dels músics llatins més influents de tot el món. Els seus orígens artístics es remunten a la fusió musical d’estils que es cuinava als carrers de Barcelona al començament de la dècada del 2000. Una escena artística que enllumenar artistes tan interessants com Ojos de brujo, Manu Chao, Amparanoia…
Ha estat guardonat amb multitud de premis que confirmen el seu estatus, després de 15 anys de trajectòria musical i amb un perfecte equilibri entre popularitat i credibilitat. El so Macaco és absolutament únic i perfectament distingible. Una barreja de reggae, rumba, i altres sons llatins amb un groove únic que donen com a resultat grans cançons on el pop subjau en les estructures i en tot això i ha afegit la seva personal veu i el seu estil beatbox que fan inconfusible.
Macaco gaudeix d’un gran respecte per part de la comunitat artística a tot el món. Prova d’això són les múltiples i variades col·laboracions que ha realitzat al llarg de la seva carrera amb músics, escriptors, realitzadors… Entre altres cal destacar a JUANES, JUAN LUIS GUERRA, DAVID BYRNE, MICHAEL FRANTI, JULIETA VENEGAS, YOSSOU N’DOUR, JOSE SARAMAGO, ENRIQUE BUNBURY, ORISHAS, EL SEU JORGE, BEBE, MARCELO D2, BRETT Dennis, JORGE DREXLER, ANDREA ECHEVERRI, XIMENA XARIÑANA; NATALIA LAFOURCADE.
És un artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient. Col•labora des de fa temps amb importants institucions per a la conservació del medi ambient. El seu projecte MOVING recolzat i coproduït al costat de National Geographic li va fer mereixedor del prestigiós premi ONDAS per donar suport a la lluita per la conservació de l’ecosistema.
Monamour
Right Menu Icon