Xeic! 2018-05-28T14:35:23+00:00

XEIC!

Xeic! és la lluita diària per aconseguir uns ideals, els somnis rebels dels que no defalliran, la força que vesteix uns sentiments, l’esperança que ningú no podrà aturar, la il·lusió i l’empenta de passar-ho bé a cada pas.
El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discs publicats són els que ens empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant. Després de l’èxit de Batecs (2013), aquest darrer treball, SOM (2015), integra tretze cançons plenes d’energia, festa i reivindicació. Gravat de nou als estudis La Casamurada i amb Triku Vilabella al capdavant de la producció, aquest disc compta amb les col•laboracions del músic Joan Rovira i l’escriptor Andreu Carranza.
Els grans canvis i les revolucions també passen per la cultura i amb aquestes cançons volem aportar el nostre granet de sorra per vèncer la por, canviar el present i arribar al cim que tant anhelem en un futur molt proper!
Monamour
Right Menu Icon